Nu zal het wel snel over zijn met de lol....

Het board om te praten over zaken die exclusief voor de Plug In Hybrid Volvo's van toepassing zijn
Gebruikersavatar
Superfunky
5th Gear member
Berichten: 1231
Lid geworden op: 26.02.2013 - 00:24

4wielen schreef: SF kan het dan niet laten de regel in zijn eigen voordeel te gebruiken
Funky z'n business is arbitrage en dit is gewoon niks anders dan een mooie arbitrage tussen regeltjes en absurde regelingen. Domme regelingen, dat wel, maar als het geld op straat ligt, moet je niet te beroerd zijn om te bukken om het op te rapen. Wat daar nou weer moreel blablabla aan is, is mij echt een volkomen raadsel.

Of ben ik nou opeens ook verantwoordelijk voor een stelletje mafkezen dat regelingen zit te bedenken die zo lek zijn als een mandje? Dan mag iedereen die het afgelopen jaar zo'n stekkerbak heeft gekocht 'm meteen komen inleveren, want ieder weldenkend mens kan bedenken dat als je een auto van € 65.000 kunt kopen voor ietsje meer dan € 20.000 omdat je daarmee in potentie minder zou kunnen verbruiken, maar er is geen enkele verplichting dit verbruik aantoonbaar te realiseren, dat dit dan een regeling is die: A te veel kost, B de koper te veel bevoordeelt, en C de verkoper tot niets verplicht.

Dus.........., kom op stelletje immorele profiteurs, zo was het allemaal niet bedoeld, als jullie jezelf nog willen kunnen aankijken in de spiegel: terugstorten de helft van dat voordeel! (En die overbetaalde ZZP-ers voorop, want dat is helemaal een schande! ;) ).
ferretje
4th Gear member
Berichten: 688
Lid geworden op: 17.07.2007 - 19:58

Weet je wat verboden zou moeten worden:
Van een S60 D3 met (minimaal) 114 gram CO2/km uitstoot overstappen naar een V70 D5 met (minimaal) 164 gram CO2/km uitstoot.....

(iedere gelijkenis met mensen hier op het forum is puur toevallig)
Laatst gewijzigd door ferretje op 01.01.1970 - 01:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Volvo Amazon Estate 1968, Tesla Model X, Citroen 2CVSpecial Grijs (1984)
Gesloten

Terug naar “Plug In Hybrid Volvo's”