Volg de onthulling van de Volvo EX90

In dit board het officiële nieuws over Volvo van verschillende bronnen uit de hele wereld
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ben
Executive Member
Berichten: 40457
Lid geworden op: 09.09.2004 - 16:57
Locatie: Even ten noorden van de Paltz
Contacteer:

Volg de onthulling van de Volvo EX90: ons nieuwe, volledig elektrische vlaggenschip

De nieuwe Volvo EX90 wordt op 9 november 2022 om 15.00 uur onthuld tijdens een speciaal evenement in het centrum van Stockholm. De onthulling is tevens te volgen via een livestream.



Het gaat hier niet zomaar om een nieuw model, maar om de eerste van een nieuwe generatie van volledig elektrische, software-gedefinieerde voertuigen die het begin van een nieuw tijdperk voor Volvo Cars vertegenwoordigt.



Al bijna honderd jaar is ons doel om te innoveren en nieuwe normen te stellen om meer levens te redden. Met de EX90 houden we ons erfgoed in ere. Dankzij de unieke combinatie van core computing en software introduceert de EX90 intelligente veiligheidstechnologie, waaronder lidar en een ‘driver understanding system’ die helpen onze visie waar te maken: dat niemand ernstig gewond mag raken of om het leven komt in een nieuwe Volvo als gevolg van een verkeersongeval.



De Volvo EX90 brengt ook een nieuw niveau van connectiviteit, ontworpen om in de loop van de tijd beter en veiliger te worden en meer toegesneden op de bestuurder. De nieuwe SUV introduceert innovaties om te helpen duurzamer te rijden en te leven – en een ontwerp in lijn met onze Scandinavische roots. Tot slot hebben we functies en diensten toegevoegd die zorgen voor een geweldige en werkelijk moeiteloze ervaring op het gebied van rijden, opladen en leven met de Volvo EX90.



De nieuwe Volvo EX90 weerspiegelt onze visie op een grote familie-SUV in het elektrische tijdperk en we kunnen niet wachten om hem te laten zien! Gedurende de presentatie lichten onze CEO Jim Rowan en andere senior managementleden en experts de technologie, het ontwerp en andere belangrijke hoogtepunten uit, zodat de Volvo EX90 op meeslepende wijze is te ontdekken.



De onthulling is live te volgen via https://volvoex90event.volvocars.com/.



Mis het niet, we hopen je te mogen verwelkomen op 9 november!



Meer informatie over Volvo Cars en elektrificatie: https://www.volvocars.com/nl/v/cars/recharge
Volvohistorie: 244-245-440-850-V70-V70-S60-XC70-XC70-245-S70-V70
Plaats reactie

Terug naar “Volvo Nieuws”