Jeremy Clarkson

Links naar interessante sites. Veel Volvo gerelateerde links zijn te vinden op http://www.symbaloo.com/mix/volvoconnections
Plaats reactie
volvo
3rd Gear member
Berichten: 490
Lid geworden op: 14.01.2006 - 01:51

Met z'n allen weten we dat alle autofora, autobladen en autoprogramma's uitermate subjectief, eenzijdig en vooral irrelevant zijn. Gewoon tijdsverdrijf. Gelukkig gratis op internet, maar je zal maar zo gek zijn om voor zo'n blad te betalen!! Leuk voor de mensen niet meer dan dat. De beste auto ter wereld is immers de Audi-BMW-Toyota-Lexus-Jaguar-Mercedes-Fiat-Volvo-Zastava etc. of niet soms??
Er is slechts één autoprogramma ter wereld dat wél deskundig is, omdat dit programma met zijn uitermate deskundige makers de bovenstaande stelling volledig onderschrijven door de kwaliteit en deskundigheid van hun programma. Om die reden met z'n allen even meedoen in hun poll.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/fe ... clips.html
Gebruikersavatar
Msuidgeest
Geartronic member
Berichten: 20404
Lid geworden op: 23.06.2007 - 23:15
Locatie: Flevoland
Contacteer:

Zo deskundig is dat programma niet: het is goed uitgekiende entertainment. En dat levert een hoge waardering, goede kijkcijfers en er wordt geluisterd door de autofabrikanten.

De Nederlandse autoprogramma's gingen inderdaad nergens over, alleen dat de sponsor af en toe benoemd moest worden. En er was meestal gelul over "nieuwe wieldoppen van de Hyundai H100".

Doe mij maar Top Gear, te zien op de BBC.
Mark


Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Arthur C. Clarke

Installateurs gezocht:
https://wouda.nl/werken-bij-wouda/
Plaats reactie

Terug naar “Links”