Online magazine voor Volvo Trucks

In de rubriek praat je over Volvo bedrijfswagens.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ben
Executive Member
Berichten: 40458
Lid geworden op: 09.09.2004 - 16:57
Locatie: Even ten noorden van de Paltz
Contacteer:

Vandaag introduceert Volvo Trucks een online versie van haar klantenmagazine 'Volvo Trucks'. Het gedrukte magazine bereikt meer dan 2,5 miljoen lezers in 28 verschillende landen in Europa en wordt nu aangevuld met een webversie. Volvo Trucks wil hiermee het bereik van haar magazine verder vergroten.

Afbeelding

Bezoekers van het online magazine vinden onder meer een archief met daarin artikelen uit recente en oudere uitgaven. Daarnaast treffen ze ook unieke web gerelateerde pagina’s aan, zoals web TV. Een geavanceerde zoekfunctie helpt bezoekers te vinden wat zij het meest interessant vinden.

Transportbranche aan het woord
“Volvo Trucks beschrijft de transportbranche vanuit verschillende perspectieven – vanuit de visie van onafhankelijke (familie)bedrijven tot aan die van grote internationale ondernemingen. We kijken echter ook naar andere kwesties die in de transportbranche spelen”, vertelt Susanne Frödin, manager van de Volvo Trucks’ klantenmagazines in Europa. “Het online magazine is een schatkamer van interessante en fascinerende artikelen over trucks en de transportindustrie. Op de site vindt men branche- en productnieuws, maar de lezer krijgt ook de gelegenheid een blik achter de schermen te werpen bij de ontwikkeling van tal van producten.”

Dichter bij lezer
Cynthia van `t Hoff, redacteur van de Nederlandse uitgave, legt uit: “Volvo Trucks hoort bij onze lezers; het is ‘hun’ magazine. Nu veel lezers toegang hebben tot allerlei nieuwskanalen en blogs op het web, zowel via hun mobiele telefoon als via de PC, is het voor ons een logische stap het platform waarop Volvo Trucks beschikbaar is te vergroten. Bovendien kunnen we door de invoering van een web magazine in direct contact met onze lezers komen. Om dit te bereiken hebben we een gebruiksvriendelijke online versie van ons klantenmagazine opgezet.”

De webversie van “Volvo Trucks” is te vinden op www.volvotrucks.nl/magazine
Volvohistorie: 244-245-440-850-V70-V70-S60-XC70-XC70-245-S70-V70
Gebruikersavatar
Rob Bakker
5th Gear member
Berichten: 2189
Lid geworden op: 28.11.2006 - 10:14

Ben schreef: De webversie van “Volvo Trucks” is te vinden op www.volvotrucks.nl/magazine
Ziet er goed uit,

(even de punt verwijderd uit de link ;) )
Plaats reactie

Terug naar “Informatie over Volvo op het werk”